- rosół z kury
- udka pieczone
- kotlet schabowy
- kotlet z pieczarkami
- kotlet z serem
- pieczeń wieprzowa
- zraz zawijany
- kotlet de volaille
- sznycel górski
- filet z kurczaka z morelami
- ziemniaki
- ryż sypki
- pyzy drożdżowe
- sos potrawkowy
- bukiet surówek
- kalafior z tł.
- marchewka juniorka
- marchewka z groszkiem
- galareta z nóżek
- schab w galarecie
- szynka w galarecie
- kurczak w galarecie
- polędwiczki w sosie tatarskim
- befsztyk tatarski z jajkiem
- szynka gotowana
- ryba w sosie greckim
- sałatka grecka
- golonka po bawarsku
- kiełbasa śląska
- kiełbasa biała
- kiełbasa parówkowa
- kiełbasa parówkowa z piecz.
- krokiety z kap. i mięsem
- bigos cygański
- szaszłyki
- sałatka jarzynowa
- barszcz czysty
- herbata
- roladki drobiowe z makaronem
- chleb
- chleb pszenny
- musztarda
- chrzan
- masło
- owoce
- napoje
- dekoracja, obsługa
- ciasto
- kawa ze śmietaną
- deser lodowy