- rosół z kury
- bitki wieprzowe
- udka pieczone
- kotlet schabowy
- kotlet z pieczarkami
- kotlet delicja
- kotlet z serem
- pieczeń wieprzowa
- zraz zawijany
- kotlet de volaille
- sznycel górski
- kotlet rożek
- filet z kurczaka z morelami
- stożki mięsne z warzywami
- karkówka z pieczarkami
- ziemniaki
- ziemniaki z tymiankiem i masłem
- kluski śląskie
- ryż sypki
- pyzy drożdżowe
- sos potrawkowy
- surówka z kapusty białej
- surówka z kapusty czerwonej
- kalafior z tł.
- marchewka juniorka
- brokuły
- sałatka z buraczków
- marchewka z groszkiem
- surówka z kapusty pekinskiej
- kapusta czerwona zasm.
- galareta z nóżek
- schab w galarecie
- szynka w galarecie
- kurczak w galarecie
- pstrąg w gal. „stojące”
- polędwiczki w sosie tatarskim
- befsztyk tatarski z jajkiem
- pulpeciki w occie
- rolmopsy
- szynka gotowana
- ryba opiekana w zal. octowej
- ryba w sosie greckim
- sałatka grecka
- sałatka cowboyska
- kurczak tandoori w sosie czosnkowym
- udziec wieprzowy z sosem chrzanowym
- golonka po bawarsku
- golonka peklowana
- kiełbasa śląska
- kiełbasa biała
- kiełbasa parówkowa
- kiełbasa parówkowa z piecz.
- krokiety z kap. i mięsem
- bigos popularny
- bigos cygański
- szaszłyki
- kuleczki ziemniaczane
- sałatka jarzynowa
- barszcz czysty
- herbata
- roladki drobiowe z makaronem
- chleb
- chleb pszenny
- musztarda
- chrzan
- masło
- deser lodowy + ciasto
- kawa ze śmietaną
- kawa ze śmietana + tort
- flaki lub żurek
- owoce
- soki do obiadu
- obsługa, dekoracje